web analytics

Dertigers seizoen 5 bij één

Vanaf maandag 13 maart is bij één het vijfde seizoen van de serie Dertigers te zien. Dit seizoen telt 24 afleveringen.

Dit seizoen volgen we een nieuwe vriendengroep die elkaar in hun tienerjaren hebben leren kennen op de Chiro en bouwde daar een band voor het leven op. Eerst als lid en daarna in de leiding. Al die zondagnamiddagen, kampen, nachtspelen, droppings en feesten zorgt er voor dat ze praktisch familie zijn. Ook tien jaar later zijn hun levens met elkaar verbonden en bouwen ze hun leven uit in de Groene Gordel rond Brussel.

Laura (Emma Moortgat) en Nele (Sofie Joan Wouters) zijn zussen. Heel verschillend maar toch twee handen op één buik. Laura is al meer dan tien jaar samen met Jonas (Gilles Van Hecke) en lijkt klaar voor een gezin, maar denkt hij daar wel hetzelfde over? Nele is zelfstandig en vrijgevochten en date met Marvin (Malik Mohammed) en kiest voor een kinderloze open relatie.

Marvin werkt sinds kort bij Sami (Issam Dakka) in de fietsenwinkel en kan het goed vinden met de mannen die samen toertochten maken. Sami is de verantwoordelijke van de groep en staat altijd voor iedereen klaar. Hij woont thuis bij zijn oma en zijn vrienden vragen zich af wanneer hij eens een relatie krijgt.

Ruben (Roman van Houtven) woont boven de fietsenwinkel, is out and proud, heeft een gat in zijn hand en date erop los. Een vaste relatie lijkt niet aan hem besteed, maar toch gelooft hij in de ware liefde. Om de huur van zijn appartement te kunnen betalen zoekt hij een huisgenoot. Ada (Idalie Samad) meldt zich daar voor aan, die woonruimte nodig heeft na een verbroken relatie. Zij en Ruben hebben meteen een klik, maar toch lijkt Ruben niet blij te zijn met zijn huisgenoot, want Ada zou weleens zijn geheim kunnen ontdekken, iets wat hem de vriendengroep kan kosten.

Het vijfde seizoen van Dertigers is vanaf 13 maart elke maandag tot donderdag rond 21:30 te zien bij één

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven