CW bestelt Legends of Tomorrow, Crazy Ex-Girlfriend en Cordon

De Amerikaanse zender The CW heeft drie series bestelt voor het komende televisieseizoen. Het zijn een superheldenserie, een serie over een misschien gekke vrouw en een remake van het Belgische Cordon.

DC’s Legends of Tomorrow is de superheldenserie en spinoff van Arrow en The Flash. Want helden zijn niet genoeg, de wereld heeft legendarische mensen nodig. Tijdreiziger Rip Hunter heeft de toekomst gezien en hij gaat er alles aan doen om deze toekomst te voorkomen. Hierdoor heeft hij een groep mensen nodig die dat kunnen. Acteurs zijn onder andere Victor Garber (eerder in The Flash), Brandon Routh (Arrow), Arthur Darvill, Caity Lotz (Arrow), Dominic Purcell (The Flash) en Wentworth Miller (The Flash).

De serie Crazy Ex-Girlfriend is de andere nieuwe serie. Daarin zien we hoe Rebecca Bloom (Rachel Bloom), een succesvolle ambiteuze en waarschijnlijk gekke jonge vrouw die ineens haar leven opgeeft, haar partnerschap bij een advocatenkantoor en appartement in Manhattan op de liefde en geluk te vinden in West Covina.

Cordon is de remake van het Belgische Cordon. Julie Plec, de producent van The Vampire Diaries en The Originals is ook de producent van deze serie. De serie speelt zich af in Atlanta, daar breekt een dodelijk virus uit en wordt er een gebied als quarantaine verklaard. Anderen zoeken nu voor een medicijn. Een politieman merkt dat zijn vriendin in het gebied zit samen met zijn beste vriend. Ook in het cordon zit een tienermoeder terwijl haar vriendje juist daarbuiten zit en een lerares zit met haar schoolklas in het cordon. De acteurs voor deze serie zijn: David Gyasi, Christina Moses, Chris Wood, Kristen Gutoskie, Claudia Black, George Young, Hanna Mangan Lawrence en Trevor St. John.

Lees ook:

Redactie