web analytics

NBC bestelt ook komedies Crowded en Superstore

NBC Naast People are Talking bestelt de zender NBC ook nog twee andere komedieseries: Crowded en Superstore. Beide series zijn te zien in het seizoen 2015-2016

Crowded is een familiekomedie. Na twintig jaar voor de kinderen te hebben gezorgd is het nu tijd voor Mike (Patrick Warburton) en Martina (Carrie Preston) om hun wilde kant weer te laten zien. Maar net nu dat kan trekken de twee volwassen dochters weer in het ouderlijk huis en ook de ouders van Mike schrappen hun plannen om van hun pensioen te genieten in Florida. Dus hun agenda is weer net zo vol als voorheen.

De komedieserie Superstore is een werkplekkomedie over een warenhuis. Zo zien we de groentjes, de veteranen die alles wel gezien hebben, de vakantiewerkers die geen idee hebben en de managers die levenslang blijven hangen. Samen hebben ze elke dag te maken met de koopjesjagers, uitverkopen en natuurlijk de trainingsessies. De hoofdrollen worden gespeeld door America Ferrera, Ben Feldman, Mark McKinney, Lauren Ash, Colton Dunn, Nichole Bloom en Nico Santos.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven