web analytics

Fox bestelt elfde seizoen Bones en The Frankenstein Code

Bones De Amerikaanse zender Fox heeft besloten om Bones een elfde seizoen te geven en de nieuwe serie The Frankenstein Code.

Bij Bones waren de kijkcijfers nogsteeds goed, dus lag het aan de hoofdrolspelers of die nog met de serie door wilde gaan. Maar er is een nieuw contract gesloten met Emily Deschanel en David Boreanaz, dus krijgt het elfde seizoen groen licht. Achter de schermen verandert er wel iets: hoofdschrijver Stephen Nathan doet een stapje terug en de nieuwe hoofdschrijvers worden onathan Collier en Michael Peterson, beide zijn al vier jaar bij de serie betrokken.

Nieuw in het 2015-2016 seizoen is The Frankenstein Code. In deze serie gaat het om Jimmy Pritchard (Rob Kazinksy), een nogal moreel gezien corrupte oud-agent  die een tweede kans krijgt in zijn leven als hij wordt teruggebracht van de dood. Hij is nu jonger en sterker en hij zal moeten kiezen tussen zijn nieuwe levensdoel en zijn oude verleidingen. Andere acteurs zijn Dilshad Vadsaria, Adhir Kalyan, Tim DeKay en Ciara Bravo.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven