Cordon seizoen 2 bij Fox

CordonVanaf 19 december wordt bij Fox het tweede seizoen uitgezonden van de Belgische serie Cordon. Dit seizoen telt tien afleveringen.

Dit tweede seizoen gaat door waar het eerste seizoen eindigde. Zo is Jana (Liesa Van der Aa) herenigd mer haar vriend commissaris Lex (Tom Dewispelaere) die nu ook in het cordon zit. Ze ontfermen zich over Quinten (Jelte Blommaert). Ondertussen is agent Jokke (Wouter Hendrickx) besmet met het dodelijke virus, net als Dr. Cannaerts (Johan Van Assche). Hij besluit om experimentele virusremmers op zichzelf en Jokke te testen. Topambtenaar Sabine Lommes (Mieke De Groote) start Operatie Doofpot om de origine van het virus geheim te houden.

Tijdens de virusuitbraak hebben de gevangen de leiding overgenomen en de deuren geopend. De voor moord veroordeelde Robert (Carry Goossens) probeert iedereen onder controle te ouden. Chris (Vincent Van Sande) en Gabriëla (Brit Van Hoof) starten een handel in drugs en wapens, iets waar Jokke en Idriss (Nabil Mallat) tegen gaan strijden. Als de straten in het cordon onveiliger worden nemen sommige mensen hun toevlucht tot de kerk geleid door predikant Herman (Jurgen Delnaet).

Het tweede seizoen van Cordon is vanaf 19 december elke maandag om 22:00 te zien bij Fox.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *