web analytics

Coroner seizoen 3 bij Net5

CoronerVanaf zaterdag 2 oktober is bij Net5 het derde seizoen van de Canadese serie Coroner te zien. Dit seizoen telt tien afleveringen en een vierde seizoen is al aangekondigd.

In dit derde seizoen komt lijkschouwer Jenny Cooper (Serinda Swan) weer een aantal zaken tegen waarin ze de echte Jenny die diep in haar verstopt zit naar buiten moet laten. Detective Donovan McAvoy (Roger Cross) wordt geconfronteerd met zijn eigen sterfelijkheid en dat zorgt er voor dat hij zijn zaken en zijn leven met nieuw perspectief ziet. Ross (Ehren Kassam) wordt geconfronteerd met identiteitsuitdagingen en Gordon (Nicholas Campbell) ziet een leven voor hem die hij ooit geleefd had kunnen hebben.

In de eerste aflevering onderzoekt Jenny de mysterieuze dood van een hulpverlener wier lichaam in haar auto wordt gevonden. In andere afleveringen wordt er een lichaam gevonden in het doolhof van een retraitecentrum en komt Jenny achter akelige feiten over de effecten van therapie en wordt er een lichaam in een spookhuis gevonden.

Het derde seizoen van Coroner is vanaf 2 oktober elke zaterdag om 22:25 te zien bij Net5

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven