web analytics

Conversations with Friends bij Canvas HBO Max

Conversations with FriendsVanaf zondag 15 mei is bij HBO Max wekelijks de Britse serie Conversations with Friends te zien. De serie telt twaalf afleveringen.

De serie gaat over Frances (Alison Oliver), die opmerkzaam, intelligent en scherp is. Haar ex-vriendin Bobbi (Sasha Lane), die nu haar beste vriendin is is zelfverzekerd, uitgesproken en fascinerend. Hoewel ze drie jaar geleden uit elkaar zijn gegaan zijn Frances en Bobbi nog onafscheidelijk en doen ze samen aan spoken-word poetry in Dublin. Tijdens een van hun optredens ontmoeten ze Melissa (Jemima Kirke), een iets oudere schrijfster die gefascineerd is door het duo.

Bobbi en Frances brengen steeds meer tijd door met Melissa en haar man Nick (Joe Alwyn) een knappe maar gereserveerde acteur. Hoewel Melissa en Bobbi openlijk met elkaar flirten beginnen Nick en Frances met een intense geheime affaire wat hen beiden verrast. Al snel zorgt de affaire dat de band tussen Frances en Bobbi wordt getest en moet Frances haar zelfgevoel en de vriendschap heroverwegen.

Conversations with Friends is vanaf zondag 15 mei te zien bij HBO Max

Vanaf zondag 2 oktober is de serie om 22:05 en 22:50 wekelijks te zien bij canvas

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven