web analytics

Canadese serie Conséquences bij TV5Monde

ConséquencesVanaf woensdag 18 augustus is bij TV5Monde de Canadese serie Conséquences te zien. De serie telt zes afleveringen.

In de serie volgen we de families Roy en Robichaud die een bevoorrecht leven hebben in Moncton, Brunswick. De ouders in beide gezinnen zijn gerespecteerde professionals en hun kinderen zijn sinds klein al heel hecht met elkaar. Nadia (Maude Cyr-Deschênes) en Pierre-François (Charles Gillespie) zijn broer en zus en groeide sinds kleins af aan op met Michel (Félix Basque). In de eerste aflevering wordt er een feest georganiseerd in het chalet van de Roy familie. Michel en Nadia worden negentien jaar oud. Als het feest aan de gang is verlaat Nadia plots het feest. Michel is bezorgd en probeert haar overal te zoeken.

Het blijkt dat Nadia is verkracht en haar broer en Michel zijn vastbesloten om te achterhalen wat er die avond is gebeurd. Haar vader Benoit (Tony Murray) wil dat ze een aanklacht indient, maar dat weigert ze. Als Elizabeth (Isabelle Cyr) met haar gaat praten om er meer over te weten te komen zorgt dat juist voor nog meer ontreddingen in beide gezinnen. Al snel vliegen de beschuldigingen over en weer, stijgt de spanningen en komen verborgen geheimen uit.

Vanaf 18 augustus is Conséquences elke woensdag te zien rond 23:28 en 00:10 bij TV5 Monde

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven