web analytics

Argentijnse politieke thriller El Reino bij Netflix

El ReinoOp vrijdag 13 augustus is bij Netflix de Argentijnse thrillerserie El Reino te zien. De serie telt acht afleveringen.

In El Reino volgen we het verhaal zien we hoe pastoor Emilio Vázquez Pena (Diego Peretti), de evangelische predikant die de leiding heeft over de Church of Light en wordt verleid tot een politiek avontuur. Hij is kandidaat om vice-president van het land te worden, maar dan wordt tijdens de sluitingsceremonie van de campagne zijn running mate plots vermoord. Emilio zou nu de nieuwe president van Argentinië kunnen worden en terwijl hij zich op die rol voorbereid probeert hij ook te onderzoeken wie de moordenaar is en wat de motieven waren. Hij krijgt hulp van Julio Clamens (Chino Darín) een jonge advocaat die zijn rechterhand wordt. Campagnemanager Rubén Osorio (Joaquín Furriel) doet vooral zijn best om zijn plannen uit te kunnen voeren en richt nu al zijn aandacht op Emilio en Julio.

Zijn vrouw Elena (Mercedes Morán) is de ware motor achter de kerk en de familie. Ze heeft de leiding over de organisatie, steunt haar man onvoorwaardelijk en geeft leiding aan het leven van haar kinderen. Na de dood van Armando Badajoz (Daniel Kuzniecka) doet ze er alles aan om de geheimen en de status van de familie te beschermen tijdens het onderzoek naar zijn moord. De geadopteerde zoon Tadeo (Peter Lanzani) werkt als directeur van een instelling voor straatkinderen, activiteiten in gevangenissen en achterstandswijken. Daar ontmoet hij Jonathan (Uriel Nicolás Díaz), een twaalfjarige jongen met een groot geloof maar zonder familie die een sleutelrol zal spelen.

Roberta Candia (Nancy Dupláa) is als openbaar aanklager belast met het onderzoek naar de dood van Armando Badajoz. Tijdens haar onderzoek merkt ze dat er geheimen en machtsverhoudingen zijn die haar werk ingewikkelder maken dan verwacht, samen met haar assistent Ramiro Calderale (Santiago Korovsky) moeten ze onder toeziend oog van de procureur-generaal (Alejandro Awada) aan de slag moeten om de waarheid te achterhalen.

El Reino is vanaf vrijdag 13 augustus te zien bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven