Dramaserie Ordinary Lies op BBC Two

Ordinary Lies
Vanavond begint op BBC Two Ordinary Lies wat geschreven is door de schrijver van Shameless, Danny Brocklehurst. De serie gaat over een leugentje dat helemaal uit zijn hand loopt. Elke aflevering gaat over een ander personage in de autoshowroom.

In de eerste aflevering gaat het over Marty McLean (Jason Manford), een echte familieman en autoverkoper. Als hij zijn baan dreigt te verliezen liegt hij dat zijn vrouw Katrina is overleden. Zijn collega’s zijn in shock en willen hem zo goed als het kan steunen.

Het nieuws zorgt er ook voor dat Beth (Jo Joyner) terugdenkt aan de verdwijning van haar man Dave. Sindsdien probeert ze haar gezin bij elkaar te houden en krijgt ze ook mysterieuze telefoontjes. Zij zoekt steun bij Mike (Max Beesley), de eigenaar van de showroom. Hij heeft problemen met zijn vrouw Alison (Belinda Stewart-Wilson) en de gevoelens tussen hem en Beth worden groter. Al snel blijkt dat elke collega een geheim heeft. Zo probeert Kathy (Sally Lindsay) haar priveleven te verbergen, krijgt Pete (Mackenzie Crook) last van zijn verleden en krijgt monteur Rick (Shazad Latif) het lastig na het einde van zijn huwelijk.

Ordinary Lies is te zien vanaf dinsdag 17 maart om 22:00 op BBC Two

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *