web analytics

Britse misdaadserie Wolf bij HBO Max

Op donderdag 14 september is bij HBO Max de Britse misdaadthriller Wolf te zien. De serie telt zes afleveringen en is gebaseerd op het boek Wolf van Mo Hayder.

In de serie volgen we detective Jack Caffery (Ukweli Roach) die een trauma heeft opgelopen nadat zijn broer Ewan op tien jarige leeftijd ontvoerd en waarschijnlijk vermoord is. Hij verdenkt de buurman van zijn ouders, Penderecki (Anthony Webster) die hij dan ook in de gaten blijft houden. Het lichaam van Ewan is nooit gevonden en Jack vindt voor zijn voordeur telkens speelgoed.

Jack komt in contact met de rijke Anchor-Ferrers familie die bestaan uit moeder Matilda (Juliet Stevenson), zakenman en vader Oliver (Owen Teale) en dochter Lucia (Annes Elwy) die naar Monmoutshire terugkeren zodat Oliver kan herstellen van een hartoperatie. Maar de rust is van korte duur als ze te maken krijgen met een dubbele moordzaak die bekend stat als de Donkey Pitch Murders en als agenten Honey (Sacha Dhawan) en Molina (Iwan Rheon) bij hen langs komt loopt het al snel uit de hand.

Wolf is vanaf donderdag 14 september te zien bij HBO Max

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven