web analytics

Oogappels seizoen 5 bij NPO1

oogappelsVanaf woensdag 13 september is bij NPO1 het vijfde seizoen van de Nederlandse dramaserie Oogappels te zien. Dit seizoen telt tien afleveringen en een zesde seizoen is al aangekondigd.

Dit vijfde seizoen staat in het teken van nieuwe levensfases. Zo gaan stellen uit elkaar, lopen carrières niet als gepland en zwaaien ouders hun kinderen uit. Maar na deze tegenslagen zijn er nieuwe kansen en komt iedereen voor nieuwe uitdagingen te staan. Kinderen vinden hun weg in zelfstandigheid, verantwoordelijke keuzes en onverwachte talenten en worden er spannende stappen in de liefde gezet. De vraag is alleen hoe iedereen met deze veranderingen om zal gaan.

In de eerste aflevering maakt Chris (Thor Braun) zich op voor zijn vertrek, voert Hansje (Juna de Leeuw) niets uit op school en botert het niet met Merel (Malou Gorter). Heeft Mees (Maas Bronkhuyzen) zijn eigen plek gevonden en gaat het huis uit en blijken Pip (Vera de Vries) en Jeroen (Bauke van Boheemen) toch wel erg verschillend en kan Danny (Noah de Nooij) zijn draai in Amsterdam maar niet vinden. Max (Ciraj Amalal), Dina (Sam Ghilane) en Tim (Jeroen Spitzenberger) krijgen een grote dreun te verwerken en Erik (Ramsey Nasr) moet onder ogen zien dat zijn vader achteruitgaat.

Het vijfde seizoen van Oogappels is vanaf 13 september elke woensdag om 20:30 te zien bij NPO1. Bij NPO Plus is dan het volledige seizoen te bekijken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven