web analytics

Bridgerton seizoen 2 bij Netflix

BridgertonOp vrijdag 25 maart is bij Netflix het tweede seizoen van kostuumdrama Bridgerton te zien. Dit seizoen telt acht afleveringen en een derde en vierde seizoen zijn al aangekondigd.

In dit seizoen zien we hoe Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) zichzelf in de huwelijksmarkt zet om een vrouw te vinden en hij gaat niet zoals zijn zus Daphne (Phoebe Dynevor) voor een grote liefde, maar hij werkt een lijstje af waar zijn vrouw aan zou moeten voldoen zonder dat emoties echt een rol spelen. Maar dat veranderd natuurlijk als de familie Sharma, door Lady Danbury (Adjoa Andoh) op het toneel verschijnt. Kate Sharma (Simone Ashley) verschijnt alleen in de society om haar jonge zus Edwina (Charithra Chandran) te steunen zodat alleen de beste kandidaten kans maken op haar hand. En van een afstand lijkt Anthony een geschikte kandidaat en ook Edwina is wel enthousiast, maar Kate is dat helemaal niet en dat lijkt meer te maken met het feit dat ze zelf gevoelens voor hem heeft.

Anthony is niet de enige Bridgerton die op bals verschijnt voor een goede impressie, ook zijn jonge zus Eloise (Claudia Jessie) maakt haar debuut bij Koningin Charlotte (Golda Rosheuvel). Maar ook roddelaarster Lady Whistledown is weer terug en die moet persoonlijker worden om zo haar identiteit te verbergen. Benedict Bridgerton (Luke Thompson) gaat helemaal op in zijn artiestenleven met feesten en naaktportretten. Ook zien we heel wat drama bij de familie Featherington als hun nieuwe erfgenaam opduikt die hen wil helpen met hun financiële problemen.

Het tweede seizoen van Bridgerton is vanaf vrijdag 25 maart te zien bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven