web analytics

Vanaf 16 mei: Bridgerton seizoen 3 bij Netflix

Vanaf donderdag 16 mei verschijnt bij Netflix het eerste deel van het derde seizoen van de Britse kostuumdrama Bridgerton. Het volledige seizoen telt acht afleveringen.

Het tweede seizoen eindigde niet goed voor Penelope Featherington (Nicola Coughlan), ze hoorde Colin Bridgerton (Luke Newton) zeggen dat hij haar nooit het hof zou maken en was er een grote ruzie met haar beste vriendin Eloise (Claudia Jessie). In het derde seizoen heeft ze besloten om Colin uit haar hoofd te zetten en om dit jaar een man te vinden, en dan vooral eentje die haar genoeg vrijheid geeft om als Lady Whistledown alle roddels van de ton te kunnen schrijven.

Als Colin terugkeert van zijn reizen als een soort van nieuwe man is hij verbaast als Penelope niet veel van hem wil weten. Maar als haar pogingen op de huwelijksmarkt niet succesvol zijn besluit Colin om haar te helpen om zo hun vriendschap te herstellen, maar na een tijdje moet Colin nadenken of zijn gevoelens voor Penelope wel vriendschappelijk zijn.

Ondertussen heeft Eloise een nieuwe vriendin gevonden in Cressida Cowper (Jessica Madsen) en zien we hoe het huwelijk tussen Anthony (Jonathan Bailey) en Kate (Simone Ashley) gaat en debuteert Francesca Bridgerton (Hannah Dodd) bij de ton.

De eerste vier afleveringen van Bridgerton seizoen 3 is vanaf 16 mei te zien bij Netlix. De laatste vier afleveringen zijn op 13 juni te zien.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven