web analytics

Britse serie Finding Alice bij Disney+

Finding AliceVanaf woensdag 23 maart is bij Disney+ de Britse serie Finding Alice te zien. De serie telt zes afleveringen en een tweede seizoen is al aangekondigd.

Alice (Keeley Hawes) haar man Harry (Jason Merrells) en hun dochter Charlotte (Isabella Pappas) verhuizen naar hun nieuwe huis en dat zou een het begin van een droom moeten zijn. Maar dat wordt al snel een nachtmerrie als Alice haar man dood onderaan de trap vindt. Ze zit nu zonder man in een huis dat hij heeft ontworpen en slim heeft gemaakt waar ze helemaal niet mee overweg kan.

De ouders van Harry, Minnie (Gemma Jones) en Gerry (Kenneth Cranham) komen steeds onverwachts langs en haar eigen ouders, Roger (Nigel Havers) en Sarah (Joanna Lumley) zorgen alleen maar voor meer problemen. Charlotte moet haar verdriet inslikken en de verantwoordelijke zijn, helemaal als de politie op de stoep staat. En om het nog erger te maken verschijnen er mensen aan de deur en dan ontdekt ze dat de bedrijfsschuld die Harry heeft achtergelaten niet het enige geheim was.

Finding Alice is vanaf 23 maart te zien bij Disney+

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven