web analytics

Australische misdaadserie Mystery Road bij Canvas

Vanaf zaterdag 15 juni is bij Canvas de Australische serie Mystery Road te zien. Dit eerste seizoen telt zes afleveringen. Er zijn in totaal drie seizoenen van de serie en een vierde is al aangekondigd..

Als twee jonge mannen vermist raken in het kleine stadje Patterson in het afgelegen westen van Australië roept de lokale agent Emma James (Judy David) de hulp in van de ervaren detective Jay Swan (Aaron Pedersen) om uit te zoeken wat er met hen gebeurd is. Jay is een buitenstaander, als Aboriginal

De mannen, Marley en Reese, werken op een landgoed dat eigendom is van Emma’s broer, Tony Ballantine (Colin Friels). Terwijl Emma en Jay de lagen van het schijnbaar idyllische stadje afpellen, beginnen ze ook lang verborgen geheimen bloot te leggen en de complexe machtsdynamiek binnen de lokale Aboriginal gemeenschap op de proef te stellen. Ook familie bemoeilijkt de zaak voor beide onderzoekers, omdat Emma geconfronteerd wordt met de erfenis van haar familie als landeigenaren en Jay’s dochter Crystal (Madeleine Madden) arriveert om de breuken in zijn familie te benadrukken.

Mystery Road is vanaf 15 juni elke zaterdag om 20:40 en 21:35 te zien bij VRT Canvas

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven