Amerikaanse serie Guidance te zien bij Videoland

GuidanceVanaf 12 januari is bij Videoland de Amerikaanse dramaserie Guidance te zien. De serie telt drie seizoenen en elk seizoen heeft een ander verhaal.

In het eerste seizoen zien we hoe Miriam Worth (Amanda Steele) wekelijks bij haar mentor Anna (Michelle Trachtenberg) verschijnt nadat er op school onthullende foto’s worden verspreid. Anna heeft zelf ook nogal een vervelende middelbare schooltijd gehad en wil er dus alles aan doen om de waarheid naar boven te halen en de verspreider te pakken.

In het tweede seizoen volgen we Hilary (Arden Rose), die altijd hoge cijfers haalt maar er achter komt dat haar cijfers niet meer zo hoog zijn en beschuldigd dan de meest favoriete juf van het voortrekken van studenten. Mentor Alana Maynor (Erica Dasher) gaat op onderzoek uit en stuit op verschillende geheimen van de school.

In het derde seizoen volgen we Faith (Dianne Doan) die rouwt om haar tweelingzus Grace (Dianne Doan) die om het leven komt bij een auto-ongeluk waarbij de dader is doorgereden. Mentor Katina Howard (Monique Coleman) organiseert een herdenking, maar het onderzoek naar het ongeluk verdeelt de school steeds meer.

Vanaf vrijdag 12 januari is Guidance te zien bij Videoland

Lees ook:

Redactie