web analytics

American Gods seizoen 3 wekelijks bij Amazon Prime

American GodsVanaf maandag 11 januari is bij Amazon Prime wekelijks het derde seizoen van de Amerikaanse serie American Gods te zien. Dit seizoen telt tien afleveringen

In American Gods zien we het epische verhaal van de aankomende oorlog tussen de Oude Goden van de mythologie en de Nieuwe Goden van de technologie. In de eerste seizoenen zagen we hoe Shadow Moon (Ricky Whittle) werkte voor de mysterieuze Mr. Wednesday (Ian McShane). Hij kwam er niet alleen achter dat zijn charismatische, maar niet heel erg betrouwbare baas eigenlijk de Noorse God Odin is en ook nog de vader is van Shadow.

In het derde seizoen ontloopt Shadow zijn lot en besluit in het rustieke plaatsje Lakeside in Wisconsin te gaan wonen om zo zijn eigen pad te bewandelen met de Goden van zijn voorvaderen, de Orishas. Al snel ontdekt hij dat het stadje toch niet zo rustig is als gedacht en een duister bloederig geheim heeft. Ook kan je niet het aanbod om een God te worden afslaan, je hebt maar één keuze, en dat is wat voor God je zou zijn.

Het derde seizoen van American Gods is vanaf 11 januari elke maandag te zien bij Amazon Prime Video

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven