web analytics

American Gods seizoen 2 bij Amazon Prime

American GodsVanaf maandag 11 maart is bij Amazon Prime het tweede seizoen te zien van de Amerikaanse serie American Gods. Dit seizoen telt acht afleveringen.

Hoewel het tweede seizoen twee jaar na het eerste seizoen verschijnt speelt het zich maar enkele uren na het eerste seizoen af. We zien hoe Mr. Wednesday (Ian McShane) na zijn oorlogsverklaring aan de nieuwe Goden bezig is om de Oude Goden lekker te maken voor een oorlog tegen de nieuwe Goden. Ondertussen wil Mr. World (Crispin Glover) wraak op Wednesday en zoekt Technical Boy (Bruce Langley) naar Media die nu New Media (Kayhun Kim) is en goed kan manipuleren. Wednesday krijgt hulp van Shadow (Ricky Whittle), die samen met Laura (Emily Browning) en Mad Sweeney (Pablo Schreiber) steeds meer van deze gekke wereld begrijpt.

Nieuw dit seizoen is Mr. Town (Dean Winters) die moet uitzoeken wat Shadow weet van de plannen van Mr. Wednesday. Ook nieuw is Sam Black Crow (Devery Jacobs), een student die spiritueel heel cynisch is voor iemand die in veel gelooft. Mama-Ji (Sakina Jaffrey) is een serveerster bij Motel America en een hindi-God van oorlog.

Het tweede seizoen van American Gods is vanaf maandag 11 maart wekelijks te zien bij Amazon Prime

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven