web analytics

Life in Pieces seizoen 2 bij Comedy Central

Life in PiecesVanaf 6 februari is het tweede seizoen van de Amerikaanse komedieserie Life in Pieces te zien bij Comedy Central. Dit tweede seizoen telt 22 afleveringen.

Aan het einde van het eerste seizoen zagen we dat het plan van Matt (Thomas Sadoski) om Colleen (Angelique Cabral) ten huwelijk te vragen niet helemaal goed ging omdat de familie telkens met nieuws er tussen door kwam. Jen (Zoe Lister-Jones) en Greg (Colin Hanks) maakte bekend dat ze zwanger zijn met een tweede kind en dat hij zonder werk is. John (James Brolin) en Joan (Dianne Wiest) hebben besloten om opnieuw te trouwen nadat ze in de jaren 70 als politiek statement zijn gescheiden. En Tyler (Niall Cunningham) vertelde dat hij stiekem is getrouwd met Clementine (Hunter King). Maar uiteindelijk heeft Matt Colleen toch ten huwelijk gevraagd en zei ze ja.

In het tweede seizoen zien we hoe Matt intrekt bij Colleen terwijl haar huisgenoot er niet heel blij mee is. Heather (Betsy Brandt) en Tim (Dan Bakkedahl) praten met de ouders van Clementine om er voor te zorgen dat het huwelijk van hun kinderen zo snel mogelijk wordt ontbonden. John belandt in het ziekenhuis en Jen en Greg moeten iets onthullen als ze binnenlopen in hun baby shower.

Het tweede seizoen van Life in Pieces is vanaf 6 februari elke maandag om 21:30 te zien bij Comedy Central.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven