web analytics

The New Nurses seizoen 3 bij Ziggo

The New NursesOp vrijdag 15 januari is bij Ziggo het derde seizoen van de Deense serie The New Nurses (Originele titel: Sygeplejeskolen) te zien. Dit seizoen telt zes afleveringen.

Dit seizoen speelt zich af in 1953 en ziekenhuis Fredenslund is in de running om het nieuwe opleidingsziekenhuis van de provincie te worden. Ze hebben concurrentie van het conservatievere ziekenhuis Skt. Helene waar de mannelijke verplegingsstudenten niet welkom zijn. Het is dan ook aan de directrice om de gemeenteraad te overtuigen, maar de voorzitter van de gemeenteraad, dhr Hedegaard (Ken Vedsegaard) biedt tegenstand en spot alleen maar met de mannelijke verplegers.

Ondertussen beginnen de eerstejaarsstudenten aan een veeleisend traject in de operatiekamer waar de nieuwe hoofdchirurg, John Neumann (Jon Lange) is begonnen. Ze leren hier hoe ze moeten assisteren tijdens een operatie. Anna (Molly Blixt Egelind) is ondertussen samen met jazzmuzikant Ole (Kasper Dalsgaard), maar mist de vonk in de relatie die ze had met Erik.

The New Nurses is vanaf vrijdag 15 januari te zien bij Ziggo on Demand bij het Movies & Series XL-pakket.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven