web analytics

Nederlandse serie Een van ons bij Canal+

Vanaf donderdag 12 september is bij Canal+ de Nederlandse misdaadserie Een van ons te zien. De serie telt zes afleveringen.

In de serie, die geïnspireerd is op de moord op Marianne Vaatstra, zien we de jarenlange zoektocht naar de dader van de verkrachting en moord op de 16-jarige Anneke (Richelle Plantinga). Zij wordt precies tussen een klein dorp en een asielzoekerscentrum dood gevonden. De avond van haar moord heeft ze ruzie met haar vriend Jeroen (Gijs Blom) die haar plannen om het dorp te verlaten verraad aan haar vader Rinus (Hans Kesting). Anneke fietst boos weg en komt niet meer terug.

De moordzaak verscheur niet alleen het dorp en daarmee ook hele families en houdt uiteindelijk het hele land bezig. Zo denken de mannen van de familie Boorsma dat een asielzoeker de dader is, terwijl moeder Dinie (Mara van Vlijmen) het idee heeft dat er iets niet klot aan de zaak en zoekt haar troost in complottheorieën. De misdaad blijft jarenlang niet opgelost tot een grootschalig DNA-onderzoek eindelijk er voor zorgt dat er een doorbraak komt in de zaak.

Vanaf donderdag 12 september zijn de eerste twee afleveringen beschikbaar bij Canal+ en daarna is wekelijks een nieuwe aflevering te zien. Vanaf zaterdag 14 september is wekelijks een aflevering te zien bij Canal+ Action

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven