web analytics

Zes Amerikaanse komedieseries waar we naar uitkijken in najaar 2016

The Great IndoorsIn het najaar van 2016, vanaf september, begint het nieuwe Amerikaanse televisieseizoen en dan komen er dus ook weer tal van nieuwe series op de buis. Eerder hebben we zeven nieuwe dramaseries op een rijtje gezet, nu gaan we kijken naar zes nieuwe komedieseries.  Zo zien we een alleenstaande moeder, een wietdealer die heel New York door gaat, een vrouw die in de hemel terecht is gekomen en een journalist die noodgedwongen leiding moet geven aan millenials.

 • Better Things
  In de serie Better Things, gemaakt door Pamela Adlon en Louis C.K. volgen we het leven van Sam Fox (Pamela Adlon), een alleenstaande werkende moeder die geen filter heeft terwijl ze haar drie dochters Max (Mikey Madison), Frankie (Hannah Alligood) en Duke (Olivia Edward) opvoed. Ze is een moeder, vader, scheidsrechter en de politie in één. Haar moeder Phil (Celia Imrie) woont aan de overkant. Sam houdt enorm veel van haar dochters en moeder. Ze probeert haar hoofd boven water te houden, haar dochters op het rechte pad te houden en wil lol hebben met een paar vrienden en ook nog wat tijd voor haarzelf. De serie is in de Verenigde Staten vanaf 8 september te zien op de kabelzender FX.
 • High Maintenance
  De kabelzender HBO gaat zes afleveringen uitzenden van High Maintenance, dat eerder een webserie was. In deze komedie krijgen we een inkijkje in het huis en het leven van verschillende New Yorkers die eigenlijk niets met elkaar te maken hebben, behalve hun wietbezorger: The Guy (Ben Sinclair). Hij heeft klanten die net zo divers zijn als de stad. Elke aflevering zien we verschillende verhalen van al die mensen en hoe ze in elkaar zitten. De serie verschijnt op 16 september in de Verenigde Staten en is dan op 17 september in Nederland te zien bij HBO.
 • Kevin Can Wait
  Het is bijna tien jaar geleden dat King of Queens is gestopt, maar de serie wordt nog steeds herhaald. Hoofdrolspeler Kevin James komt nu met een nieuwe komedieserie: Kevin Can Wait. Hierin speelt hij een agent die met pensioen gaat en denkt dat hij tot rust kan komen met zijn vrouw en drie kinderen, en avonturen beleven met zijn voormalige partner op werk Goody (Leonard Earl Howze), goede vriend Duffy (Leny Venito) en zijn broer Kyle (Gary Valentine), maar dat valt allemaal erg tegen. Het blijkt dat zijn vrouw Donna (Erinn Hayes) hem heeft beschermd van de werkelijkheid. Zijn betrouwbare oudste dochter Kendra (Taylor Spreitler) stopt met haar studie zodat ze haar werkloze verloofde Chale (Ryan Cartwright) kan steunen terwijl hij bezig is met een nieuwe app. Zijn tienerdochter Dara (Mary-Charles Jones) heeft problemen op school en jongste zoon Jack (James DiGiacomo) is een hypochonder. Dus nu probeert hij zijn familie op de rails te houden. De serie is vanaf 19 september te zien in de Verenigde Staten op CBS.
 • The Good Place
  Bij The Good Place volgen we Eleanor Shellstrop (Kristen Bell) die nadat ze is aangereden door een vrachtwagen wakker wordt in het leven na de dood. Dan wordt haar vertelt door haar mentor Michael (Ted Danson) dat op de goede plek is, vooral door haar werk op aarde waar ze onschuldigen heeft weten te redden van de doodstraf. Punt is dat ze dat helemaal niet heeft gedaan dus moet ze een keuze maken om er het beste van te maken en niet meer de persoon te zijn die ze op aarde was of juist terug te keren naar dat leven. De serie is vanaf 19 september te zien in de Verenigde Staten op de zender NBC.
 • Speechless
  In Speechless zien we hoe Maya DiMeo (Minnie Driver) een moeder met een missie is, ze wil echt alles doen voor haar man Jimmy (John Ross Bowie), kinderen Ray (Mason Cook) en Dylan (Kyla Kenedy) en JJ (Micah Fowler), haar oudste zoon die speciale zorg nodig heeft. Maya vecht tegen onrecht, dat ze soms ook welens in haar hoofd haalt. Ondertussen is haar familie bezig om een thuis te maken en zoeken ze naar een nieuwe stem voor JJ. Het klinkt niet echt heel erg leuk, maar de trailer is best grappig. De eerste aflevering is op 21 september te zien bij ABC.
 • The Great Indoors
  In deze serie zien we hoe een journalist van een outdoormagazine, Jack (Joel McHale), die altijd de mooiste reportages maakte nu een kantoorbaan krijgt en de baas wordt van een groep millennials bij de digitale afdeling. Hij wordt gevraagd door de eigenaar van het tijdschift, Roland (Stephen Fry), om nu een online team van journalisten te leiden. Zijn team bestaat uit Clark (Christopher Mints-Plasse), een technerd die alles weet over het overleven op mars en van zombies. Emma (Christine Ko) is de social media expert en Mason is een hipster-versie van een houthakker die eigenlijk niet buiten komt. Jack zijn baas is dan weer de dochter van Roland: Brooke (Susannah Fielding), zijn oude vlam. Zijn beste vriend Eddie (Chris Williams) runt een lokale bar en kan hem helpen om zijn collega’s beter te begrijpen. De serie gaat op 27 oktober van start bij CBS.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven