Meer afleveringen nieuwe CBS-komedies, Viceland met What Would Diplo do?

The Great IndoorsDe Amerikaanse zender CBS geeft drie nieuwe komedieseries extra afleveringen. Zo krijgt Kevin Can Wait er twee afleveringen bij, en komt het eerste seizoen op 24 afleveringen. In de serie volgen politieman Kevin die merkt dat het thuis met zijn gezin een stuk zwaarder is dan op zijn werk.

Ook de komedieserie Man With a Plan krijgt er drie afleveringen bij en komt daarmee op 22 afleveringen. In deze serie zien we Matt LeBlanc als Adam die huisvader wordt als zijn vrouw fulltime gaan werken. Ook de serie The Great Indoors krijgt er drie afleveringen bij en daarmee heeft het eerste seizoen ook 22 afleveringen. In deze serie moet Joel McHale als Jack leidinggeven aan een aantal millenials bij zijn avonturiersmagazine.

De zender Viceland heeft zijn eerste serie bestelt en dat is What Would Diplo Do?. Het eerste seizoen heeft zes afleveringen en hierin speelt James Van Der Beek een fictieve versie van DJ Diplo die weet hoe hij 60.0000 mensen helemaal uit hun dak kan laten gaan, maar niet al te best is als het één op één is. Wanneer de serie moet verschijnen is nog niet bekend.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *