web analytics

Volledig seizoen voor Bull, Kevin Can Wait en MacGyver

Kevin Can WaitDe Amerikaanse zender CBS heeft drie van hun nieuwe series een volledig seizoen gegeven. Er komen dus negen afleveringen bij en het totaal komt dan op 22 afleveringen te liggen voor het eerste seizoen.

De eerste serie is de dramaserie Bull. In deze serie volgen we het begin van de carrière van Dr. Phil McGraw als een van de oprichters van een consultzaak bij rechtzaken. De briljante en charmante Dr. Bull (Michael Weatherly) gebruikt psychologie, intuïtie en high tech data om te zien hoe de juryleden, advocaten, getuigen en verdachten eigenlijk in elkaar steken. De serie is populair en weet gemiddeld 17 miljoen kijkers te trekken.

Ook dramaserie MacGyver krijgt een volledig seizoen. Het is een nieuwe versie van de oude serie waarin we MacGyver (Lucas Till) volgen als hij een organisatie opricht waar hij verschillende problemen weet op te lossen op nogal ongewone wijze. Naar MacGyver kijken gemiddeld 11 miljoen kijkers.

Ook de komedieserie Kevin Can Wait krijgt een volledig seizoen. In de serie volgen we Kevin (Kevin James) die nu met pensioen is als oud-politieagent. Hij keek er erg naar uit om meer tijd door te brengen met zijn vrouw en drie kinederen, maar dan blijkt dat het gezinsleven een grotere uitdaging is dan dat hij ooit had kunnen denken. Naar deze komedie kijken ook gemiddeld 11 miljoen Amerikanen.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven