web analytics

You seizoen 4 bij Netflix

YouOp donderdag 9 februari is bij Netflix het vierde seizoen van de Amerikaanse serie You te zien. Dit seizoen telt in totaal tien afleveringen verdeeld in twee delen van vijf afleveringen.

Joe (Penn Badgley) heeft een heel nieuw leven opgebouwd in Londen en werkt als docent op de universiteit onder de naam Jonathan Moore. Hij wil bewijzen dat hij geen slecht persoon is, laat zijn gebroken hart helen en is vooral met zichzelf bezig. Hij raakt wel geïnteresseerd in galeriehouder Kate (Charlotte Ritchie), maar doet zijn best om die gevoelens te onderdrukken.

Verder heeft hij een stel nieuwe vrienden uit de betere sociale klasse zoals literatuurstudent Nadia (Amy Leigh Hickman), schrijver Rhys (Ed Speleers), aristocraat Sophie (Niccy Lin), haar broer Simon (Aidan Cheng), Oxford alumni Gemma (Eva Austin), voormalig sporter Connie (Dario Coates) en de Nigeriaanse crypt-fan Blessing (Ozioma Whenu).

Joe lijkt zijn leven op de rit te hebben, maar dan verschijnt de Eat the Rich-moordenaar in zijn leven. Die persoon weet van het verleden van Joe en wil dat gebruiken. De moordenaar bedreigt Joe en zijn nieuwe vriendengroep en dus besluit Joe om er achter te komen wie deze persoon is en deze te stoppen.

Het eerste deel van het vierde seizoen van You verschijnt op donderdag 9 februari bij Netflix. Het tweede deel verschijnt een maand later op donderdag 9 maart.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven