web analytics

Britse tienerserie Tell me Everything bij HBO Max

Tell me EverythingOp donderdag 9 februari is bij HBO Max de Britse tienerserie Tell me Everything te zien. De serie telt zes afleveringen en een tweede seizoen is al aangekondigd.

De serie volgt de zestienjarige Jonny Murphy (Eden H Davies) en zijn vrienden Neve (Lauryn Ajufo) en Louis (Spike Fean) in de Britse stad Welwyn Garden City net ten noorden van Londen. We zien hoe ze zich staande moeten houden in de rommelige en verwarrende wereld die opgroeien heet. Aan de buitenkant lijkt Jonny zonder zorgen te zijn en de gangmaker op elk feest, maar al snel wordt duidelijk dat hij worstelt met zijn mentale gezondheid. Dat gevecht wordt alleen maar zwaarder als zijn vader plotseling overlijdt, maar hij weet het goed te verbergen door een relatie aan te gaan met Mei (Callina Liang).

Zijn vrienden hebben ook hun eigen problemen, zo heeft Neve last van prestatiedrang en wordt ze telkens vergeleken met haar succesvollere zus. Louis komt uit een rijke familie, heeft gescheiden ouders waar hij een slechte relatie mee heeft en hij heeft ook niet echt interesses zoals andere jongeren. Hun moeilijkheden worden groter op de universiteit waar ze vrienden worden met Regan (Tessa Lucille) en Zia (Carla Woodcock)

Tell me Everything is vanaf donderdag 9 februari te zien bij HBO Max

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven