web analytics

Braziliaanse serie Santo Maldito bij Disney+

Santo MalditoOp woensdag 8 februari is bij Disney+ de Braziliaanse serie Santo Maldito te zien. De serie telt acht afleveringen.

Reinaldo (Felipe Camargo) is een intellectuele professor en schrijver, zijn vrouw raakt in een vegetatieve toestand en in een wanhopige poging wil hij een einde maken aan haar lijden. Maar dan wordt Maria Clara (Ana Flávia Cavalcanti) wakker. Wat Reinaldo ook niet wist is dat hij werd gefilmd door een lid van een kleine lokale kerk.

De mislukte pastoor Samuel (Augusto Madeira) ziet hierin een Goddelijk fenomeen en ziet in Reinaldo een verlichte man en dus biedt hij hem al zijn spaargeld aan om hem tot zijn gelovigen te laten prediken. Reinaldo besluit toe te stemmen door de hoge ziekenhuiskosten waarmee hij in de schulden is gekomen en wordt dan ineens een complexe religieuze leider die niet in God gelooft. Reinaldo, die niet in staat is om zijn fouten te erkennen en bezorgd is over zijn imago als goede vader voor Gabriela (Bárbara Luz) en echtgenoot van Maria Clara zal beginnen aan een reis vol zelfontdekking en ontdekt hij waarheden tussen hemel en hel.

Santo Maldito is vanaf woensdag 8 februari te zien bij Disney+

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven