web analytics

Unforgotten seizoen 4 bij NPO2 en BBC First

UnforgottenVanaf maandag 12 april is bij BBC First het vierde seizoen van de Britse misdaadserie Unforgotten te zien. Dit seizoen telt zes afleveringen.

In dit seizoen is Cassie (Nicola Walker) met ziekteverlof en wil eigenlijk niet terug naar haar werk, maar als ze haar laatste drie maanden tot haar pensioen niet vol maakt zal ze geen volledig pensioen krijgen en dus gaat ze weer aan de slag. Ondertussen is Sunny Khan (Sanjeev Bhaskar) naar een stortplaats in Haringey waar in een afgedankte vrieskist een lijk zonder hoofd is gevonden.

Na onderzoek blijkt het het hoofd te zijn van een jonge Millwall voetbalclub-supporter die is vermoord in 1990. Na wat speurwerk vinden ze dat er een aanwijzing is in een veroordeling van het onder invloed rijden waar vier andere passagiers bij betrokken zijn. Van die vier werken er nog twee bij de politie en de andere twee zijn na de eerste twee jaar bij de politie vertrokken. Cassie probeert haar hoofd bij haar laatste zaak te houden, maar dat zal niet makkelijk voor haar worden.

Het vierde seizoen van Undercover is vanaf 12 april elke maandag om 21:00 te zien bij BBC First

Vanaf 12 mei 2022 is dit seizoen elke zaterdag te zien om 23:00 bij NPO2

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven