web analytics

Eerste seizoen Unforgotten bij BBC First en NPO2

UnforgottenBij BBC First wordt het eerste seizoen van de Engelse crimeserie Unforgotten uitgezonden. Het eerste seizoen telt zes afleveringen, een tweede seizoen is aangekondigd. Vanaf 11 maart is de serie ook te zien bij NPO2.

In Unforgotten wordt onder de resten van de fundering een skelet gevonden. Detective Cassie Stuart (Nicola Walker) en haar collega Sunny Khan (Anjeev Bhaskar) proberen achter de identiteit van deze man te komen. Via een spoor dankzij autosleutels die naast hem zijn gevonden wordt er een dagboek gevonden dat van Jimmy Sullivan is, een jonge man die sinds 1976 wordt vermist. Op de laatste pagina van het dagboek staan vier namen en adressen. Ze zijn van Beth, nu Lizzie Wilton (Ruth Sheen) die nu getrouwd is met Ray. Father Rob is Robert Graves (Bernhard Hill) die in de kerk werkzaam was, Frankie C is Philip Cross (Trevor Eve), een entrepeneur en Mr. Slater, Eric Slater (Tom Courtenay), een man in een rolstoel en nu gepensioneerd boekenhouder. Deze vier mensen die niets met elkaar te maken hebben zouden meer informatie moeten hebben over de laatste dagen van Jimmy.

Unforgotten is vanaf 3 maart 2016 elke donderdag om 21:55 te zien bij BBC First. Vanaf 11 maart 2017 is de serie elke zaterdag om 22:40 te zien bij NPO2.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven