web analytics

Derde seizoen Unforgotten bij BBC First

UnforgottenVanaf donderdag 30 augustus is bij BBC First het derde seizoen te zien van de misdaadserie Unforgotten. Dit seizoen telt zes afleveringen.

Ook dit seizoen moeten detectives Cassie Stuart (Nicola Walker) en Sunil ‘Sunny’ Khan (Sanjeev Bhaskar) weer een cold case zaak oplossen. In dit seizoen doen werkmannen onderhoud aan een snelweg en ontdekken ze menselijke resten in de middenberm. Na onderzoek blijkt dat het slachtoffer een jonge vrouw is die niet voor 1991 daar had kunnen liggen. Door een titaniumplaat in haar pols hebben ze een spoor om de identiteit te kunnen achterhalen. Het blijkt dat de plaat uit Cyprus komt en dus beginnen ze in de stapel van vermiste mensen te zoeken. Ze komen uit bij Hayley Reid (Bronagh Waugh), een zestien jarig meisje die op nieuwjaarsdag van het jaar 2000 is verdwenen. Haar tweelingzus Jessica bevestigd dat ze haar pols in Cyprus heeft gebroken in 1995.

Ook zien we de levens van vier mannen die al sinds school vrienden zijn. Lokale huisartst Tim Finch (Alex Jennings), Tv-presentator James Hollis (Kevin McNally), verkoper Pete Carr (Neil Morrissey) en kunstenaar Chris Lowe (James Fleet).

Het derde seizoen van Unforgotten is vanaf 30 augustus elke donderdag om 21:00 te zien bij BBC First.

Herhalingen: zaterdag om 22:15 en woensdag om 21:00

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven