web analytics

Britse detective Unforgotten seizoen 5 bij BBC First

UnforgottenVanaf zaterdag 18 maart is bij BBC First het vijfde seizoen van de Britse detectiveserie Unforgotten te zien. De serie telt zes afleveringen.

De serie begint met detective Jessica James (Sinéad Keenan) die haar eerste dag op haar werk bij het cold case-team graag een goede indruk wil maken. En dat wil ze graag, want ze maakt zich toch wel zorgen dat ze opvolger is van Cassie Stuart, die geliefd was op haar werk.

Bij haar eerste zaak worden er menselijke resten gevonden in pas gerenoveerd huis in Hammersmith, Londen. Het is nog onduidelijk uit welke periode deze resten komen, ze kunnen uit 1930 komen, maar ook uit meer recentere tijden. Jessica onderzoekt de zaak samen met Detective Sunny Khan (Sanjeev Bhaskar) en hun team bestaande uit Muray Boulting (Jordan Long), Fran Lingley (Caroline Main) en patholoog Leanne Balcombe (Georgia Mackenzie) en Kaz Willets (Pippa Nixon).

Verder zien we de levens van Jay (Rhys Yates), Bele (Martina Laird), Tony (Ian McElhinney) zijn vrouw Emma (Hayley Mills) en Karol (Max Rinehart) die op het eerste gezicht niets met het slachtoffer te maken hebben.

Het vijfde seizoen van Unforgotten is vanaf 18 maart elke zaterdag om 21:00 te zien bij BBC First

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven