web analytics

Tweede seizoen Zweese serie Heder bij VRT Canvas

Vanaf zaterdag 9 december is bij VRT Canvas het tweede seizoen van de Zweedse serie Heder te zien. Dit seizoen telt acht afleveringen.

Dit seizoen speelt zich negen maanden af na het eerste seizoen en het leven van de advocaten Nour (Alexandra Rapaport), Janni (Anja Lundqvist), Karin (Eva Röse) en Elin (Julia Dufvenius) van advocatenkantoor Heder is rustig doorgegaan. Al krijgen ze nu nog meer haat- en dreigbrieven maara ze blijven strijden voor gerechtigheid in het belang van kwetsbare vrouwen. Als er een serieverkrachter wordt ontdekt die zijn slachtoffers lijkt uit te zoeken uit het klantenbestand van het bureau komt alles tot een hoogtepunt.

Maar ook in hun privéleven speelt genoeg. De dochter van Nour, Lovisa (Ella Schartner) is nu onder behandling en bij Nour en het kantoor. Dat is goed omdat ze haar in de gaten kunnen houden, al weten ze niet wat ze wil. Jannie heet met politieagent Matteo (Kardo Razzazi) een pasgeboren dochter, al begint Matteo wel te vermoeden dat hij niet de vader is. Elin is gescheiden van haar man David (Christopher Wollter) en tienerdochter Ada (Ellen Bökman) beschuldigt haar moeder ervan het gezin kapot te hebben gemaakt. Ze raakt bevriend met Pierre’s weduwe Emilie (Karin Bjurström) die bewijs zoekt dat haar man vermoord is en Elin krijgt een relatie met advocaat Leo Sparre (Christoffer L Jonsson). Karin probeert uit de greep van het familiebedrijf Stenshufvud te komen, haar moeder Birgitta (Siw Erixon) weigert haar te laten gaan.

Heder is vanaf 9 oktober elke zaterdag om 20:35 en 21:20 te zien bij VRT Canvas

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven