web analytics

Tienerserie My Life with the Walter Boys bij Netflix

Op 7 december is bij Netflix de Amerikaanse tienerserie My Life with the Walter Boys te zien. De serie telt tien afleveringen is gebaseerd op het gelijknamige boek van Ali Novak.

In de serie volgen we Jackie Howard (Nikki Rodriguez) die vijftien is en haar leven voor de komende jaren al heeft uitgestippelt: ze haalt goede cijfers, ze zal hoofd evenementen worden op haar meisjesschool in Manhattan en zal naar de Princeton universiteit gaan. Maar dan slaat het noodlot toe: haar ouders komen om het leven en moet ze New York verlaten voor Silver Falls in Colorado om daar bij de familie Walter te wonen.

Haar moeders beste vriendin Katherine Walter (Sarah Rafferty) is de voogd van Jackie die met haar man George (Marc Blucas) tien kinderen heeft, waarvan de meeste jongens zijn. Terwijl Jackie moet wennen aan haar nieuwe leven op het platteland is ze vastbesloten om aan haar plan om op Princeton te studeren vast te houden. Maar ze krijgt ook gevoelens voor twee Walker broers: de sportieve en mysterieuze Cole (Noah LaLonde) ziet zijn footballstudiebeurs in duigen vallen na een blessure en zijn tegenpool Alex (Ashby Gentry) die betrouwbaar en een boekenworm is. Jackie moet een nieuw leven zien op te bouwen terwijl alle gevoelens en spanningen voor een kink in de kabel kunnen zorgen. Kan ze zichzelf blijven en ook de liefde vinden?

My Life with the Walter Boys is vanaf donderdag 7 december te zien bij Netflix

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven