web analytics

Tweede seizoen Griekse serie Maestro in Blue bij Netflix

Op donderdag 16 mei is bij Netflix het tweede seizoen van de Griekse dramaserie Maestro in Blue te zien. Dit seizoen telt zes afleveringen en een afsluitend derde seizoen van vier afleveringen is al aangekondigd.

In het eerste seizoen zagen we dat Orestis (Christoforos Papakaliatis) naar het eiland Paxos gaat om een muziekfestival te organiseren. Daar ontmoet hij naast de jonge Klelia (Klelia Andriolatou) de andere inwoners van het eiland en komt hij in aparte situaties terecht.

In het tweede seizoen is het eiland na de moord op Charalambos van streek. Sofia (Marisha Triantafyllidou) probeert een oplossing te bedenken en haar kind te steunen. Terwijl Alexandra (Stefania Goulioto) verwerkt wat er gebeurd, maar vooral op de komst van een kind. Klelia en haar broer Antonis (Orestis Chalkias) maken een nieuwe start in Athene, waar ze een nieuw leven met nieuwe mensen willen. Al zorgt het examen om naar het conservatorium te gaan er wel voor dat ze dicht in de buurt komt van Orestis, waar ze geen contact mee wil. Verder zoekt ze steun in haar relatie met Thanos (Dimitris Kitsos). Hoewel ze doorgaan met hun leven worden ze constant geconfronteerd met de gebeurtenissen uit het verleden.

Op Corfu gaat politieagent Dimostenis Kouvas (Kostas Berikopoulos) met pensioen en zoekt hij naar zijn laatste zaak.

Het tweede seizoen van Maestro in Blue is vanaf donderdag 16 mei te zien bij Netflix

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven