web analytics

Griekse hitserie Maestro in Blue bij Netflix

Op vrijdag 17 maart is bij Netflix de Griekse serie Maestro in Blue te zien. De serie telt negen afleveringen en was één van de meest bekeken series in Griekenland dus een tweede seizoen is aangekondigd

De serie speelt zich af op het Griekse eiland Paxos, enkele kilometers ten zuiden van Corfu, en we volgen muzikant Orestes (Christophoros Papakaliatis) die met zijn kunst geen grote dingen heeft bereikt. In coronatijd accepteert hij de uitnodiging om een muziekfestival op het eiland te organiseren en na de lockdownperiode verhuist hij meteen naar het eiland. Hij wil daar muziek terug brengen naar het eiland en daarmee zijn leven en dat van de bewoners een beetje beter maken. In Paxos leert hij de bewoners kennen die nogal wat duistere geheimen verbergen. Hij probeert afstand te houden, maar dat is erg lastig. Vooral als hij Klelia (Klelia Andriolatou) ontmoet. Ze is negentien jaar en bereidt zich voor op het conservatoriumexamen met de piano. Haar ontmoeting met Orestes zorgt voor het ontwaken van haar eerste liefde. Orestes voelt het ook, maar probeert afstand te houden door het leeftijdsverschil.

Haar broer Antonis (Orestis Chalkias) ziet het muziekfestival als uitvlucht voor zijn problemen en hij leeft op gespannen voet met zijn ouders: Fanis (Fanis Mouratidis) die kandidaat-burgemeester is en een sympathieke man lijkt maar wel een geheim heeft waar ook zijn vrouw Sofia (Marisha Triantafyllidou) weet van heeft.

Maestro in Blue is vanaf vrijdag 17 maart te zien bij Netflix

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven