web analytics

Tweede seizoen Ordinary Lies bij BBC First

Ordinary LiesVanaf dinsdag 1 november is bij BBC First het tweede seizoen te zien van de Britse dramaserie Ordinary Lies. Het seizoen telt zes afleveringen. Dit tweede seizoen is weer een heel nieuw verhaal en speelt zich af bij het callcenter en magazijn van een sportzaak in Wales. Elke aflevering staat een ander personage centraal en zijn of haar leugens.

In de eerste aflevering zien we dat Hoofd verkoop Joe (Con O’Neill) nogal drastische maatregelen neemt als hij denkt dat zijn vrouw vreemd gaat: Hij installeert geheime camera’s. Zijn geheime acties gaan niet voorbij het alziende oog van directeur Jenna (Angela Griffin) die altijd goed georganiiseerd en goed gekleed is. Iets waardoor haar assistent Holly (Kimberley Nixon) die toch al onzeker is enorm tegen haar opkijkt. Holly weet alleen niet dat ze een duister geheim heeft.

In het magazijn laat vorklift-chauffeur Wendy Walker (Rebekah Staton) zien dat ze alles doet om degene waar ze van houd te beschermen. Grappenmaker Toke (Joel Fry) heeft een alter-ego dat zijn goedmoedige natuur op de proef stelt. Het gelukkige huwlijk van Fletch (Matt Di Angelo) wordt bedreigd als hij weer in contact komt met zijn vader.

Het tweede seizoen Ordinary Lies is vanaf 1 november elke dinsdag om 21:00 te zien bij BBC First.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven