web analytics

Doctor Who seizoen 14 bij Disney+

Vanaf zaterdag 11 mei is bij Disney+ het veertiende seizoen van de Britse serie Doctor Who te zien. Het is het eerste seizoen met de nieuwe vijftiende doctor en telt acht afleveringen.

Ook dit seizoen reist de vijftiende Doctor (Ncuti Gatwa) en zijn reisgenoot Ruby Sunday (Millie Gibson) door de tijd en ruimte met avonturen van het Regency-tijdperk in Engeland tot door toekomstige werelden die door oorlog zijn verscheurd. Ze reizen in de blauwe TARDIS en ontmoeten naast ongelofelijke vrienden uiteraard ook gevaarlijke vijanden tegen, waaronder een snottermonster en de machtigste vijand van de Doctor tot nu toe die verschijnt in de aflevering waarin ze The Beatles ontmoeten.

Dit seizoen draait het om familie, want zoals te zien was in de kerstaflevering is Ruby te vondeling gelegd bij een kerk en is het onbekend wie haar moeder is. Kunnen ze ontdekken wie haar familie is? En hoe zit het eigenlijk met de familie van de Doctor?

Het veertiende seizoen van Doctor Who is vanaf zaterdag wekelijks te zien bij Disney+ (En natuurlijk om 20:00 bij BBC One)

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven