web analytics

Top Dog seizoen 2 bij NPO3

Top DogVanaf zaterdag 30 september is bij NPO3 het tweede seizoen van de Zweedse misdaadserie Top Dog te zien. Dit seizoen telt zes afleveringen en is gebaseerd op personages uit de Top Dog-reeks van Jens Lapidus.

Advocate Emily (Josefin Asplund) is weg bij Leijon en begint met werken voor miljonair en entrepreneur Paul Ahlborg (Peter Viitanen) die van plan is om een biotech-centrum in Södertälje te bouwen. Hij heeft alleen wat problemen het stadsbestuur wat de eigenaar van de grond is en Emily moet de onderhandelingen op zich nemen. Dit wordt een probleem voor haar als blijkt dat de plannen van de miljonair botsen met die van haar vriend Teddy (Alexei Manvelov) en Isaac (Mahmut Suvakci).

Teddy is ondertussen weer helemaal terug in het criminele milieu, maar is blij dat zijn neefje Nikola (Gustav Lindh) uit die wereld heeft kunnen stappen, van plan is om te gaan studeren in Stockholm en samenwoont met zijn vriendin Anina (Sara Shirpey). Het lijkt hem voor de wind te gaan, maar Nikola kan geen nee zeggen als zijn vriend Chamon (Bekzod Kuliev) om hulp vraagt. Als het misgaat wordt de onschuldige Nikola gearresteerd en moet Emily hem zien vrij te krijgen uit de gevangenis. Al snel blijkt dat Nikola bezig is met schimmige dealtjes die te maken hebben met Emily’s baas.

Het tweede seizoen van Top Dog is vanaf 30 september elke zaterdag om 20:27 te zien bij NPO3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven