web analytics

Italiaanse misdaadserie Don’t Leave Me bij Canvas

Vanaf zaterdag 30 september is bij VRT Canvas de Italiaanse misdaadserie Don’t Leave Me (Italiaanse titel Non mi lasciare) te zien. De serie telt acht afleveringen.

In de serie volgen we Adjunct-commissaris Elena Zonin (Vittoria Puccini) die al twintig jaar haar geboorteplek Venetië weet te ontvluchten en nu werkt als expert op computercriminaliteit en online pedofilie en woont in Rome. Als er een levenloos lichaam van een kind, Gilberto, wordt gevonden in de lagune van Venetië moet ze terugkeren om de zaak te onderzoeken.

Daar komt ze in contact met Daniele (Alessandro Roja), haar jeugdliefde die nu politieagent is geworden en zijn vrouw Giulia (Sarah Felberbaum) die ooit haar beste vriendin was. Terwijl we zien hoe Elena vorderingen maakt met dedze zaak zien we hoe in Treviso de jonge Angelo online in contact is gekomen met Elise, een jong meisje waar hij denkt vriendschap mee heeft gesloten, maar het blijkt anders te zitten. Kan Elena de moordenaar van Gilberto opsporen om de verdwijning van Angelo te voorkomen?

Don’t Leave me is vanaf 30 september elke zaterdag om 20:40 en 21:30 te zien bij VRT Canvas

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven