web analytics

Tienerserie All Night bij Videoland

All NightVanaf zondag 12 augustus is bij Videoland de Amerikaanse komische tienerserie All Night te zien. De serie telt tien afleveringen.

In de serie volgen we een groep tieners die terugblikken op hun middelbareschooltijd nadat ze geslaagd zijn. Ze hebben een locked-in feest en zien elkaar voor de laatste keer op school voordat ze gaan studeren. Ze worden verwelkomt door rector Saperstein (Kate Flannery) en Coach Lewis (Dewan Owens) die hun rugtassen controleren op drank en hun telefoons innemen. Want deze avond is er om lol te hebben en herinneringen te maken.

Sommige studenten hebben plannen voor deze avond. Zo wil Bryce (Ty Doran) coach Lewis voor gek zetten, want door hem heeft hij de titel valedictorian misgelopen. Stymie (Christopher Avila) en Jonas (Caleb Ray Gallegos) denken dat cosplay_queen_7 die ze volgen op social media bij hen op school zit en gaan naar haar op zoek. Deanna (Jenn McAllister) is van plan om haar beste vriend Fig (Jake Short) te vertellen dat ze verliefd op hem is. De vriend van Roni (Brec Bassinger) wil niet met haar naar bed en daar hebben anderen wel een reden voor. Cassie (Tetona Jackson) en Alexis (Teala Dunn) hebben een relatie, maar Alexis wil niet dat haar vrienden dat weten.

All Night is vanaf zondag 12 augustus beschikbaar bij Videoland

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven