BBC One met The Cry en The Victim, Hulu met All Night

BBC OneDe Britse zender BBC One heeft twee nieuwe series bekend gemaakt: The Cry en The Victim. Allebei de serie spelen zich af in Schotland. Het vier afleveringen tellende The Cry is een psychologisch drama waarin de kidnapping van een baby in Australië er voor zorgt dat Joanna en haar man Alistair te maken krijgen met een tragedie.

De serie The Victim, die ook vier afleveringen telt, gaat over Carl, een hardwerkende man, die slachtoffer wordt van een aanval nadat hij op internet staat als een kindermoordenaar die leeft onder een nieuwe identiteit. Terwijl zijn leven instort heeft hij twee keuzes: niets doen en hopen dat het overwaait of moet hij zijn onschuld bewijzen? Is het een tragisch misverstand of is hij echt de gevaarlijke moordenaar? Anna is de moeder van een tienerzoon die twintig jaar geleden is vermoord door een veertien jarige jongen. Ze wilde zijn identiteit weten en ze wordt nu beschuldigd van het feit dat zij zijn identiteit op internet heeft gezet en wordt ze ook beschuldigd van poging tot moord. Is ze schuldig? En hoe ver wil ze gaan voor haar zoon?

De streamingdienst Hulu heeft bekend gemaakt dat ze de komedieserie All Night gaan uitzenden. Het eerste seizoen zal tien afleveringen tellen. De serie speelt zich af in één nacht, een examenfeestje waarin een groep scholieren er alles aan gaan doen om hun middelbare school-dromen te laten uitkomen.

Lees ook:

Redactie