web analytics

Thekla Reuten speelt titelrol in Tessa

De omroep BNN heeft bekend gemaakt dat Thekla Reuten de rol van Tessa speelt in de nieuwe serie Tessa. De serie is gebaseerd op het Deense Rita en is bewerkt door Karen van Holst Pellekaan en Marnie Blok. De opnames zijn deze week gestart en in het najaar is de serie te zien op NPO1.

Tessa is een stoere, politiek incorrecte lerares op de middelbare school en ze is een alleenstaande moeder met drie kinderen. Ze schopt de boel nogal graag door de war. Zo rookt ze op de meisjes-wc, doet het met de rector en neemt ze geen blad voor de mond. Hierdoor lopen de leerlingen met haar weg, maar volwassenen wetem niet echt wat ze met haar aan moeten. Maar Tessa heeft een klein hartje en voelt aan wat iedereen nodig heeft en die mensen geeft ze dan een duwtje in de goede richting.

Andere grote rollen zijn er voor Lies Visschedijk, Guido Pollemans en Esmée van Kampen. Ook spelen mee: Beppie Melissen, Stefanie van Leersum, Joes Brauers, Bo Maerten, Peter Bolhuis, Niels Gomperts, Hendrikje Nieuwerf, Mattijn Hartemink en Alice Reijs.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven