web analytics

Seizoen 3 Schotse thriller Guilt bij BBC First

Guilt

Vanaf zondag 26 november is bij BBC First het derde en laatste seizoen van de Schotse thriller Guilt te zien. Dit seizoen telt vier afleveringen.

In dit laatste deel zien we dat de broers Max (Mark Bonnar) en Jake (Jamie Sives) een pub hebben in Chicago, maar die loopt erg snel en als hun geldproblemen steeds groter worden, wordt het tweetal het land uitgezet en keren ze terug naar Edinburgh waar oude en nieuwe vijanden er voor zorgen dat ze nog meer wanhopige oplossingen voor hun problemen zoeken.

In Leith heeft student Skye (Amelia Isaac) een schuld bij crimineel Danny (Anders Hayward). Ze heeft een plan om hem bang te maken, maar dat gaat mis en zorgt uiteindelijk voor een politieonderzoek dat geleid wordt door Yvonne (Isaura Barbe-Brown).

Teddy (Greg McHugh) zorgt voor een wietplantage voor Maggie Lynch (Phullis Logan) terwijl Kenny (Emun Elliott) een familielid uit een gevaarlijke situatie redt. Ondertussen heeft Sir Jim Sturrock (Euan MacNaughton) van de Schotse nationale bank een moeilijke keuze om te maken.

Max en Jake zijn overgeleverd aan Maggie, maar dat is nog het minste problem dat ze hebben als er een bekend en gevaarlijk figuur uit hun verleden opduikt.

Het derde en laatste seizoen van Guilt is vanaf 26 november om 21:00 te zien bij BBC First

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven