Nina Dobrev en Michael Travino verlaten The Vampire Diaries

The Vampire DiariesBekend is geworden dat Nina Dobrev de serie The Vampire Diaries gaat verlaten en niet te zien zal zijn in het zevende seizoen van de serie. Nina Dobrev speelde niet alleen Elena Gilbert, maar speelde de afgelopen seizoenen ook Katherine Pierce, Amara en Tatia Pertrova in The Originals.

Dobrev maakte het nieuws bekend op instagram. Het afgelopen weekend was ze in Georgia met de cast en crew van de serie en dat was een afscheidsfeestje. Ze wist altijd al dat het verhaal van Elena Gilbert in zes seizoenen vertelt zou worden en dat het geweldig was. Hoofdschrijfster Julie Plec, wenst haar succes en vindt het ook spannend om nieuwe verhalen te vertellen over de Salvatore-broers en de andere personages.

Voor Dobrev was dit ook het moment om te stoppen met The Vampire Diaries, want ze had een contract voor zes seizoenen en ze heeft besloten om niet te verlengen. De andere hoofdrolspelers, Ian Somerhalder (Damon Salvatore) en Paul Wesley (Stefan Salvatore) hebben wel bijgetekent voor het zevende seizoen. Zoals het er nu uitziet zal het zevende seizoen het eerste seizoen zijn zonder een Gilbert, want Jeremy heeft inmiddels The Vampire Diaries ookal verlaten.

Ook Michael Trevino (Tyler Lockwood) is geen hoofdrolspeler meer in het zevende seizoen. Hij had nog wel een contract, maar deze is ontbonden zodat hij in de proefaflevering van The Kingmakers kan spelen. Wel wordt verwacht dat hij nog af en toe kan terugkeren.

Lees ook:

Redactie