Tweede seizoen The Red Road bij Film1

The Red Road
Op 9 april zendt Film1 het tweede seizoen uit van The Red Road. Hiermee lopen we maar een weekje achter op de uitzending in de Verenigde Staten waar de serie op Sundance te zien is.

The Red Road is een dramaserie over twee groepen die met elkaar in de clinch liggen: De Ramapough, een Indianenstam, en een kleine stad Walpole. Als enkele van hun meest prominente leden zijn vermoord moeten ze er samen uitkomen. Politieman Harold Jensen (Martin Henderson) moet zijn familie bij elkaar houden als hij iets onder de pet moet houden waar zijn alcoholistische vrouw onderdeel van is. Hij krijgt een conflict met Philip Kopus (Jason Momoa), een indiaan.

In de eerste aflevering moeten Kopus en Harold verantwoording afleggen aan de authoriteiten voor hun acties. Daarna pakken we het verhaal een jaar later op. Kopus komt uit de gevangenis en keert terug om te zien dat er een casino op heilige grond is gebouwd. Harold heeft promotie gehad en heeft te maken met klagende inwoners over de indianenstam. Jean (Julianne Nicholson) is ondertusssen bezig om haar leven op de rit te krijgen en om de stemmen in haar hoofd te laten zwijgen neemt ze medicijnen.

Het tweede seizoen van The Red Road is te zien vanaf donderdag 9 april om 20:30 op Film1 Sundance Channel

Lees ook:

Redactie