web analytics

The White Lotus seizoen 2 bij HBO Max

The White LotusVanaf maandag 31 oktober is bij HBO Max het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie The White Lotus te zien. De serie telt zeven afleveringen en vertelt een nieuw verhaal.

Dit seizoen zijn we in Italië, Sicilië op een ander resort van de White Lotus-keten die uitzicht heeft op de vulkaan Etna. Tanya (Jennifer Coolidge) uit het eerste seizoen is nu getrouwd met Greg (John Lies) en is met hem en haar persoonlijke assistent Portia (Haley Lu Richardson) daar op vakantie. Daar aangekomen zijn ook Daphne (Meghann Fahy) die getrouwd is met Cameron (Theo James) en zijn studievriend Ethan (Will Sharpe) en zijn vrouw Harper (Aubrey Plaza). Ethan heeft zijn start-up bedrijf voor een grote som geld verkocht en hij en zijn vrouw komen voor het eerst in aanraking met grote rijkdom, iets wat voor Harper nogal surreëel is.

De andere gasten zijn Hollywood-acteur Dominic (Michael Imperioli) die op vakantie is met zijn zoon Albie (Adam DiMarco) en zijn vader Bert (F. Murray Abraham) om de Italiaanse kant van de familie van Bert te ontdekken. Het plan was ook dat de vrouw en dochter van Dominic mee zouden gaan, maar het huwelijk hangt na wat overspel aan een zijden draadje. Dan is er ook nog hotelmanager Valentina (Sabrna Impacciatore) die veel te verduren heeft van haar gasten en op haar beurt weer let op de lokale sekswerkers Lucia (Simona Tabasco) en Mia (Beatrice Granno).

Het tweede seizoen van The White Lotus is vanaf 31 oktober elke maandag te zien bij HBO Max.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven