web analytics

The Wheel of Time seizoen 2 bij Prime Video

The Wheel of TimeVanaf vrijdag 1 september is bij Prime Video het tweede seizoen van de Amerikaanse fantasyserie The Wheel of Time te zien. Dit seizoen telt acht afleveringen en is gebaseerd op het tweede (De Grote Jacht) en derde (De Herrezen Draak) deel van het Rad des Tijds boeken van Robert Jordan.

Rand (Josha Stradowski) dacht dat hij de Duistere heeft verslagen, maar het slechte is niet weg van de wereld. In het tweede seizoen zijn er nieuwe, maar ook oude bedreigingen die het voorzien hebben op de jonge vrienden van de Two Rivers die nu verspreid over de wereld zijn. De vrouw, Moiraine (Rosamund Pike) die hen vond heeft nu geen krachten om hen te helpen en dus moeten ze andere krachten vinden. In elkaar, of zichzelf, het goede of het kwade.

Rand verstopt zich als The Dragon Reborn omdat hij zichzelf een gevaar vindt voor iedereen en vraagt Moiraine om iedereen te vertellen dat hij het gevecht niet heeft overleefd zodat ze hem niet komen zoeken. Moiraine heeft nu geen krachten en dat zorgt voor een andere relatie met Lan (Daniel Henney) en met Nynaeve (Zoë Robins) en zorgt er voor dat ze terugkeert naar Cairhien, haar geboorteplaats.

Het tweede seizoen van The Wheel of Time is vanaf 1 september elke vrijdag te zien bij Prime Video.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven