web analytics

The Wheel of Time bij Amazon Prime

The Wheel of TimeVanaf vrijdag 19 november is bij Amazon Prime de fantasyserie The Wheel of Time te zien, gebaseerd op de boekenserie Het Rad des Tijds van Robert Jordan. Het eerste seizoen telt acht afleveringen.

In deze fantasyserie is de Dark One weer opgestaan en krijgt hij steeds meer macht. En dus is er een zoektocht gaande naar de Draak, een soort messiasfiguur met enorme krachten die de Dark One kan verslaan. Aan het hoofd van de zoektocht staat Moiraine (Rosamund Pike), lid van de Aes Sedai een groep heksen. Magie is er ook alleen maar voor vrouwen, want als mannen het gebruiken worden ze gek.

Voor haar zoektocht heeft ze een loyaal gezelschap: zwaardvechter Lan Mandragoran (Daniel Henney) en ze gaan naar een klein dorp waar er vier gegadigden zijn die de draak kunnen zijn: Boeren zoon Rand al’Thor (Josha Stradowski), zijn geliefde Egwene al’Vere (Madeleine Madden), de smid Perrin Aybara (Marcus Rutherford) en Mat Caurhon (Barney Harris). De oorlog staat op het punt van beginnen en dus gaan ze allemaal inclusief heler Nynnaeve al’Meare (Zoë Robins) weg van huis en naar de Witte Toren, het hoofdkwartier van de Aes Sedai, maar dat is nog niet zo makkelijk.

The Wheel of Time is vanaf vrijdag 19 november te zien bij Amazon Prime Video.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven