web analytics

The Morning Show seizoen 3 bij Apple TV+

The Morning ShowVanaf woensdag 13 september is bij Apple TV+ het derde seizoen van de Amerikaanse komische dramaserie The Morning Show te zien. Dit seizoen telt tien afleveringen.

In het derde seizoen staat een hoop op het spel als de toekomst van de zender onzeker is als tech-titaan Paul Marks (Jon Hamm) interesse heeft om UBA over te nemen. Er worden bondjes gemaakt, dingen die in vertrouwen gezegd zijn worden als wapens gebruikt en iedereen moet nadenken over hun normen en waarden binnen en buiten de redactie. Alex (Jennifer Aniston) wil juist meer zeggenschap van UBA en voert een strijd tegen de zender en vraagt zich af of Bradley (Reese Witherspoon) haar wel ech steunt op het werk. Verder wordt de zender ook geraakt door een cyberaanval wat de zender op zwart zet en wat de aanleiding is dat er wat geheimen niet lang meer geheim zullen zijn.
 
Op woensdag 13 september zijn de eerste twee afleveringen van het derde seizoen van The Morning Show te zien, daarna is er wekelijks tot 8 november een aflevering te zien bij Apple TV+

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven